Bejelentkezés

Az iroda

A projekt keretében kialakítandó Képzéskoordinációs Iroda a 1181 Budapest, Üllői út 317. szám alatti, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan földszintjén kerül kialakításra. Az épület üzemeltetéséért/fenntartásáért a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. lesz a felelős.

Az épület emeleti része lakóházként funkcionál jelenleg is, a földszint pedig üzlethelyiségként működött, azonban jó ideje már nem tudták kiadni. A Norvég Alap pályázat során mintegy 154 m2 belső terület kerül teljes felújításra. Az átalakítási munkálatok igazodnak a képzési program/oktatási funkció sikeres megvalósításához.

Összesen 12 helyiség kerül korszerűsítésre: 1 fogadó helyiség (recepciós előtér), 2 közlekedő folyosó, 1 oktatási-, rendezvényterem, 1 férfi - 1 női - 1 akadálymentes illemhelyiség, 1 konyha, 1 irodai helyiség, 1 takarító szertár, 1 gépészet és 1 raktár.

A felújítást követően az épület teljes mértékben meg fog felelni a projekt elvárásainak, a tervezés során közösen kitűzött céloknak. A tanterem kialakításában alkalmas 14-18-45 fős oktatási elrendezés kialakítására - az igénybe vett informatikai berendezések függvényében.

A külső átalakítás a következő munkálatokat foglalja magába: homlokzati felújítás, hőszigetelés, nyílászáró csere, rámpa- előlépcső építése, aszfalt/járda javítása, kerti rész felújítása.

Az irodáról készült előzetes látványterveket a képgalériánkban tekintheti meg.